Mostar

Uspješno završena humanitarna akcija 'Mrvica dobrote'

Lifestyle / Flash | 11. 11. 2016. u 13:28 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna akcija za gospođu Aišu i njezinu djecu završava akcijom frizerskog salona City spa. Naime, u nedjelju, 13. studenog, frizerski salon u ulici Kardinala Stepinca 12, Vam nudi pranje, šišanje i feniranje kose u razdoblju od 9 do 18 sati, a sav ostvareni prihod ide za potrebe ove obitelji. Naručite se na broj telefona 036 312 770 i dajte svoj doprinos.

Akcija je privedena kraju zahvaljujući velikom broju osoba koje su se javile i nesebično pomogle u uspješnoj realizaciji humanitarne akcije.

Nakon samo tjedan dana obitelji je uključena struja, urađena je dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija stana, sanirani su podovi i zidovi su okrečeni. Čeka se još postavljanje novih prozora i vrata, te kuhinjskih elemenata. Donirane su sve potrebne stvari od namještaja preko kućanskih potrepština do odjeće i velike količine hrane.

''Veliko hvala svima koji su bili uključeni u ovu humanitarnu akciju. Hvala svima koji su poklonili svoje vrijeme i trud, te osobama koje su darovale potrebne stvari za opremanje doma. Svima koji su novčano doprinjeli i tako nam omogućili da obitelji gospođe Aiše pružimo svijetao dom i toplu zimu, veliko hvala. Nadamo se da će svi naši sugrađani velikog srca koji su izrazili želju ali nije bilo potrebe, ubrzo dobiti prlilku da iskažu svoju dobrotu i ljudskost'', poručili su organizatori.

Podsjećamo, od veljače 2016. ova obitelj je živjela u mraku bez struje, u nehigijenskim uvjetima bez osnovnih životnih potreba .

Kopirati
Drag cursor here to close