boemi ili pijandure?

Amal Clooney ima velike probleme s pijankama svoga supruga!

Lifestyle / Flash | 11. 11. 2016. u 12:32 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Supruga George Clooneyja, uspješna odvjetnica Amal Clooney, očito ima problema s pijančenjima koje njezin suprug, proslavljeni glumac, organizira u njihovome domu.

Mediji pišu kako joj posebno na živce idu Bill Murray i Rande Gerber.

Razlog tomu je što njih dvojica, prema mišljenju Amal, imaju veliki utjecaj na Clooneyja, koji sve više pije s dvojicom dobrih prijatelja.

Govorkanja koja idu u tom smjeru, očito nisu bez osnova. Naime, svaki put kad George Clooney ode na odmor u svoju kuću na talijanskome jezeru Como, njegov prijatelj Bill Murray dođe na pijančenje, bez najave i pardona.

"Bill nas posjeti svake godine u Italiji", ispričao je u jednom ranijem intervjuu Clooney.

A kad Bill Murray dođe u kuću Clooneyjevih, 'padne' se po domaćoj tekili, koju George proizvodi skupa s Randeom Gerberom, biznismenom koji je postao poznat zbog svoga braka s modelom Cindy Crawford.

Gerber i Clooney odavno su ljubitelji rakije od agave, a 2013. na tržište su pustili brand "Casamigos Tequila".

Kako bi dobili licencu za svoju tekilu, njih dvojica kažu da su osobno isprobali tisuću boca ovoga pića!

Naravno, navika je ostala, tako da obojica još uvijek rado kušaju omiljeno piće (''da mu se što ne dogodi"), ponajviše u meksičkome gradu Los Cabos, gdje su njihove kuće za plažu u najbližem susjedstvu.

Kad ima pića, dođe i Brad Pitt

Clooney je s još jedne logističke linije dobro opskrbljen besplatnim pićem. Naime, njegov prijatelj Brad Pitt, skupa sa bivšom suprugom Angelinom Jolie, u svome vinogradu Château Miraval, smještenom na jugu Francuske, proizvodi vlastiti rosé.

Već je postalo legendarno otići u goste kod Brada i Angeline, a jednom je kultni redatelj Quentin Tarantino ispričao kakvu je pijanku doživio kao njihov gost. Kao ekstra 'bonus', našla se tu velika količina i marihuana, ispričao je, da se ne baca...

Kako je Brad Pitt u zadnje vrijeme imao puno 'kušanja vina i tvari koje asociraju na opojne droge', Angelina je svirala 'time out' i zatražila razvod.

Ben Affleck se 'pridružuje' klubu alkoholičara

Glumac Ben Affleck, također u uskome prijateljstvu s Georgeom Clooneyjem, pati od sličnih problema.
On je još 2001. godine išao u jednu kalifornijsku kliniku za odvikavanje od sindroma 'dugotrajno gledanje u čašu'.

Njegova supruga Jennifer Garner također stalno drži spakirane kofere zbog "Batmanovih" stalnih 'mirenja' s velikom ljubavi, zvanom alkohol.
Službeno je Affleck u zadnje vrijeme na bezalkoholnim pićima, ali kad god se pojavi na televiziji, ima se dojam kako je upravo bio na Martinju.

Clooney: Ponekad odem predaleko...

"Ponekad pijem previše. U mome životu bilo je trenutaka kad sam prelazio granicu koja dijeli uživanje u piću od bespotrebnog napijanja", izjavio je jednom George Clooney.

Kopirati
Drag cursor here to close