Mostar: Rock školarci se predstavili kao dobri poznavatelji country rocka
Treći koncert
OBJAVA: Petak, 10. ožujka 2017. 21:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Rock školarci ožujak koncertRock školarci ožujak koncert2Rock školarci ožujak koncert3Rock školarci ožujak koncert4Rock školarci ožujak koncert5Rock školarci ožujak koncert6Rock školarci ožujak koncert7Rock školarci ožujak koncert8Rock školarci ožujak koncert9
0
Rock školarci ožujak koncert
Rock školarci ožujak koncert2
Rock školarci ožujak koncert3
Rock školarci ožujak koncert4
Rock školarci ožujak koncert5
Rock školarci ožujak koncert6
Rock školarci ožujak koncert7
Rock školarci ožujak koncert8
Rock školarci ožujak koncert9

Od 13 bendova koji se se predstavili, izabran je najbolji koji će svirati kao predgrupa bendu 'Osvajači' u subotu 11.3. u OKC 'Abrašević'.

Mostarska rock škola je održala treći programski koncert u sklopu školske 2016/2017. godine, a predstavili su se na temu Country - southern rock izvedbama.

U sklopu jedne godine, škola predstavi pet tematskih koncerata koji predstavljaju rad i program škole, a kroz Session bands program formira se preko 50 bend formacija i isto toliko autorskih uradaka.

U Muzičkom centru 'Pavarotti' publici se predstavilo 13 bendova za 64 izvođača, a svi prisutni su se dobro zabavili uz njihove izvedbe.

Od 13 bendova koji se se predstavili, izabran je najbolji koji će svirati kao predgrupa bendu 'Osvajači' u subotu 11.3. u OKC 'Abrašević'.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici obrađuju i kreiraju glazbu na zadatu temu i u zadatom vremenskom okviru.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.