U punom širokobriješkom kinu predstavljena knjiga fra Marija Knezovića
Nisam šutio
OBJAVA: Nedjelja, 27. studenog 2016. 21:27
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Nisam šutio predstavljanje knjige ŠBNisam šutio predstavljanje knjige ŠB kino BorakNisam šutio predstavljanje knjige ŠBNisam šutio predstavljanje knjige ŠB
1
Nisam šutio predstavljanje knjige ŠB
Nisam šutio predstavljanje knjige ŠB kino Borak
Nisam šutio predstavljanje knjige ŠB
Nisam šutio predstavljanje knjige ŠB

Fra Mario se u svojim tekstovima doticao najvažnijih životnih tema i dvojbi koje muče ljude

U nedjelju navečer je u punom kinu Borak u Širokom Brijegu predstavljena knjiga ''Nisam šutio – otvoreno o crkvi, politici i društvenim događanjima'' autora fra Marija Knezovića.

Riječ je zbirci kolumni fra Marija Knezovića, svećenika, novinara i publicista, koje je redovito punih pet godina objavljivao u rubrici ''Teze i sinteze'' u katoličkom mjesečniku ''Naša ognjišta''. Fra Mario se u svojim tekstovima doticao najvažnijih životnih tema i dvojbi koje muče ljude te je pisao i izražavao se s puno hrabrosti i slobodoumnog izražavanja.

O knjizi su, osim samog autora, govorili Božo Skoko i Zoran Krešić, a ulomke je čitao glumac Ivan Skoko. U glazbenom dijelu nastupila je Frama Kočerin, dok je program vodio radio-voditelj Dragan Soldo.

Knjiga se mogla kupiti po cijeni od 20 KM, a novac od prodaje bit će doniran za izgradnju Studentskog doma za siromašne ''Dompes'' u Mostaru.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
clash 87
1. clash 87
prije 301 dan.
sasvim slučajno jako simboličan naziv knjige s obzirom na trenutnu situaciju u gradu Široki Brijeg
+12
-0
0
-
Chrome