Licemjerje, prepisivanje i smrt na vlastitu odgovornost
Pregled tjedna
OBJAVA: Ponedjeljak, 22. svibnja 2017. 9:27
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Berislav JURIČ
Emotikoni MOzak
0

Izetbegović je obećao da će pitanje izbora u Mostaru biti riješeno na proljeće 2018. godine. Valjda je mislio po gregorijanskom kalendaru

15.5. – Ponedjeljak

Društvene mreže bilježe manjak aktivnosti iz Bosne i Hercegovine. Naime, državnim ministarstvima zabranjen je pristup društvenim mrežama na Internetu. Državni službenici u brojnim uredima tako ne znaju što da rade.
Jednom mi je jedan prijatelj uposlen u državnom ''aparatu'', koji je i sam na aparatima a nikako da izdahe, rekao kako mu nije jasno što su ljudi u državnim službama radili prije Facebooka.

16.5. – Utorak

Nije trebalo dugo čekati. Dokaz da je dobar dio uplakanih emotikona prosutih po Facebooku pod vijestima o poginulima u Mostaru licemjeran su i prepuni kafići na dan žalosti.

Pojedini konobari žalili su se kako toliko posla nisu napravili ni kad su bili dani radosti. Ako itko te dane u Mostaru pamti...

17.5. – Srijeda

Izjavio je Bakir Izetbegović kako nije znao da mu supruga ne smije koristiti službeni automobil Predsjedništva BiH. Zašto onda Bakir i ostali na vrhovima od nas na dnima očekuju da poznajemo i poštujemo zakone?

18.5. – Četvrtak

I to je u državi namještenih tendera moguće: Nitko ne nije prijavio na natječaj za prodaju vozila Ministarstvu sigurnosti BiH! Dok s jedne strane čitamo kako se u natječajima za nabavku vozila unaprijed određenim specifikacijama određuje prodavač, u ovom ministarstvu nemaju sreće.
A nema sreće ni čelnik tog ministarstva. Draganu Mektiću, najglasnijem od svih ministara, zaprijetili su smrću. Dobra reklama, ministru, ministarstvu a i sigurnosti u BiH.

19.5. – Petak

Dušobrižnici u državi broje novo licemjerje. Navodno je himna toliko sveta da joj se ne smije zviždati, dok se istovremeno pljuje po svemu drugom što je državno. Pa i država sama pljuje po državi. Pa i povraća sama po sebi – nekažnjeno.

A brojimo i nova obećanja. Bakir Izetbegović počeo je poput kolege Dragana Čovića koristiti vremenske odrednice. Dakle, obećao je da će pitanje izbora u Mostaru biti riješeno na proljeće 2018. godine. Valjda je mislio po gregorijanskom kalendaru.

20.5. – Subota

Put za Neum koristi se na vlastitu odgovornost, navodi se u novinarskom prilogu o pripremi jedinog bh grada na moru za turističku sezonu. S druge strane, račun s kavom od tri marke u Neumu obilazi društvene mreže. Ljetovanje u Neumu bit će na vlastitu odgovornost.

21.5. – Nedjelja

Nove smrti na cestama. Ako ne odlazimo, onda lagano ginemo na prometnicama. Vrijeme je da se ozbiljnije upitamo kakav to sustav drži naše volane u rukama.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.