STIHL Jedan akumulatorski sistem, 4 uređaja – bezbroj prednosti za sve privatne korisnike
Unikomerc d.o.o.
OBJAVA: Ponedjeljak, 3. travnja 2017. 14:33
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
STIHL Jedan akumulatorski sistem, 4 uređaja – bezbroj prednosti za sve privatne korisnike
0

S novim akumulatorskim sistemom COMPACT serije, STIHL donosi na tržište jedinstven sistem za privatne/povremene korisnike.

Akumulatorska snaga koja zaslužuje ime STIHL! Jedan akumulatorski sistem, 4 uređaja – bezbroj prednosti za sve privatne korisnike.

Oni su tihi, snažni i jednostavni za korištenje. S novim akumulatorskim sistemom COMPACT serije, STIHL donosi na tržište jedinstven sistem za privatne/povremene korisnike.

Iz tjedna u tjedan, iz mjeseca u mjesec naš omiljeni vrt i okućnica "vape“ za njegom i održavanjem, posao za koji ponekad mislimo da nema kraja. Skratiti i oblikovati živicu, pripremiti drvo za sljedeću sezonu grijanja, urediti travnjak i njegove rubove, otkloniti lišće na prilazima i to sve redovito. Obavljeno – još ni započeto!

Onaj tko želi sav posao brzo, čisto i tiho odraditi i pri tome se zabaviti, a ne umarati, onda je s novim STIHL akumulatorskim sistemom COMPACT serije na pravom mjestu. Sva četiri spomenuta akumulatorska uređaja posjeduju snažne i istovremeno tihe električne motore koji se preko akumulatorske baterije opskrbljuju potrebnom energijom. Možete nesmetano raditi bez kabela i priključaka za struju i to na svakom pa i udaljenijem mjestu, ispred kuće ili u vrtu. Ne trebate zaštitu sluha, a štetnih plinova koji zagađuju okolinu nema – rad na svježem zraku je zagarantiran. S dvije akumulatorske baterije osigurani ste za rad bez predaha i to kroz cijeli dan. Dok se jedna baterija puni, druga radi i obrnuto.

Ovaj proizvodni portfolio sastoji se od akumulatorske motorne pile, motornih škara za živicu, motorne kose i puhača. Svaki uređaj je u ponudi samostalno kao i u setu s punjačem i jednom od dvije baterije različite energetske snage. Posebno promišljena je kompatibilnost akumulatorske baterije sa svim uređajima iz akumulatorske COMPACT serije - jedna baterija se može fleskibilno koristit za svaki uređaj. A s obzirom na cijenu, vrlo je atraktivna ponuda.


Još jedna stvarna STIHL pila MSA 120 C-BQ

Kompaktna, lagana akumulatorska motorna pila teži 2,6 kg (težina bez akumulatorske baterije). Ona može bez problema piliti snažno drvo za ogrjev, grmlje i grane, idealna je za radove održavanja posjeda oko kuće i jednostavne obrtničke radove

Savršen rez s akumulatorskim škarama za živicu HSA 56

One su lake i dobro izbalansirane – budući da je njihova težina neznatna, šišanje živice se obavlja iznimno lako. Obostrani nož dužine 45 cm s vrhovima u obliku kapljice koncentrira snagu precizno, na određenu točku primjene. Rezultat – savršen rez!

Snaga, ergonomija i idealan balans u akumulatorskoj kosi FSA 56. Dobro izbalansirana akumulatorska kosa FSA 56 s fleksibilno podesivom ručkom i duljinom cijevi optimalno se prilagođava vašoj tjelesnoj visini i načinu rada. Uz sve to, njena snaga vješto će savladati i najteža mjesta u vašem vrtu.

Kao čarobna ruka - s lakoćom do čistog vrta i prilaza s akumulatorskim puhačem  BGA 56

BGA 56 individualno se prilagođava visini korisnika u tri stupnja. Time se izbjegava bespotrebni gubitak snage puhanja zbog velikog razmaka uređaja i terena koji se čisti.

Dvije baterije za sve uređaje: Akumulatorska baterija  AK 10 i AK 20

Akumulatorske baterije AK 10 i AK 20 kompatibilne su sa svim uređajima iz COMPACT serije. AK 10 je nazivne snage od 1,6Ah, AK 20 3,2Ah i time je udvostručeno vrijeme rada.

Besprijekorno punjenje: AL 101 uređaj za punjenje

Punjač za baterije STIHL AL 101 treba 80 minuta kako bi u potpunosti napunio kompletno praznu bateriju. Proces punjenja akumulatorske baterije AK 20 traje 150 minuta. U usporedbi sa standardnim, brzi punjač AL 300 napunit će baterije za dvostruko manje vremena - 30 min potrebno je za punjenje baterije AK 10, a 45 min potrebno je za potpuno punjenje baterije AK  20.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.