Postavljene rampe: Uskoro počinje naplata parkinga kod Doma zdravlja
Nema više džaba
OBJAVA: Petak, 17. veljače 2017. 15:19
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Rampa Dom Zdravlja
3

Razlog postavljanja rampi je pomoć pacijentima, kako se ne bi mučili sa pronalaskom parkirališnih mjesta u krugu ustanove.

U krugu Doma zdravlja Mostar danas su postavljene naplatne rampe za parking. Naplatne rampe se nalaze na ulazu u dvorište Doma zdravlja iz Liska ulice i sa Bulevara.

Naime, parking Doma zdravlja je uvijek bio besplatan za sva motorna vozila i već godinama služi svim građanima kojima je ‘'najlakše’' tu ostaviti svoje vozilo i krenuti dalje u grad izvršavati razne obveze, dok pacijenti prilikom dolaska u Dom zdravlja muku muče sa parkirališnim mjestima.

Svjedoci smo da je parking na Bulevaru, nedaleko od ovog parkinga uvijek prazan, zato što se naplaćuje.

Ravnatelj Doma zdravlja, mr. sc. Mario Kordić, dr. med., spec. urolog, u izjavi za Dnevni list je kazao kako je razlog postavljanja naplatnih rampi za parking da se pacijentima izađe u susret kako se ne bi mučili sa pronalaskom parkirališnih mjesta u krugu ustanove.

''Kada sam prije pola godine došao na čelo Doma zdravlja, primijetio sam da nam pacijenti imaju veliki problem zbog pomanjkanja parkirališnih mjesta. Na parkingu postoji oko 90 mjesta, a ta mjesta su uglavnom popunjena po cijeli dan, tako da pacijenti ne mogu ući na parking i muče se sa pronalaskom mjesta za svoje vozilo. Obično netko ostane u autu, dok oni koji moraju do liječnika obave to što imaju”, kazao je Kordić.

''Tražili smo prijedlog rješenja od struke, pa su se ponudila dva rješenja. Jedno je bilo postavljanje ovih rampi, tako da se ograniči ulaz u krugu Doma zdravlja, dok će za pacijente biti besplatna usluga u određenom vremenskom razdoblju kako bi mogli obaviti i doći do ljekarske usluge koja im treba. Naplata parkinga je za one koji zlorabe ovaj parking tako što ostave vozila tu cijeli dan i odu drugim poslom u grad'', istaknuo je Kordić.

Komentari (3)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Skakaci Brate
1. Skakaci Brate
prije 187 dan.
nece cuke biti sada
+50
-7
3
BA
Chrome
Robin Moon
prije 187 dan.
Treba svuda uvesti reda, reda, reda, reda, reda.....
+65
-7
1
BA
Chrome
Plemeniti Džudžan
3. Plemeniti Džudžan
prije 187 dan.
Eno i nekadašnji mercator je poluprazan od kad su uveli naplatu i rampe. A posebno mi je drago što pojedini glupani ne mogu više izlaziti kroz ulaz  :)
+45
-1
1
BA
Chrome