Alskar Design

Nizozemski industrijski dizajneri posjetili Aluminij

Gospodarstvo / Flash | 29. 06. 2017. u 12:32 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tim industrijskih dizajnera nizozemske tvrtke Alskar Design boravio je u stručnomu posjetu pogonima Aluminija d.d. Mostar, konkretno u dvoranama Elektrolize i Ljevaonice, s ciljem upoznavanja s načinom proizvodnje u najvećem bh. izvozniku.

Nizozemski dizajnerski tim htio je iz prve ruke razumjeti proces nastanka metala od kojega krajnji proizvođači, u konačnici, prave značajan dio proizvoda koji bude osmišljen u njihovu kreativnom studiju, priopćeno je iz Aluminija.

Oduševljeni viđenim, gosti su predstavili i svoje poduzeće, čija rješenja obuhvaćaju športsku opremu i praktične predmete za svakodnevnu uporabu, ali i najsloženije dijelove industrijskih sustava i predmeta iz medicinske opreme.

S obzirom na činjenicu da ostvaruju intenzivnu komunikaciju s mnoštvom raznolikih europskih tvrtki, Knol se ponudio posredovati u smislu prenošenja Aluminijeva poziva potencijalnim ulagačima za provedbu strateških planova razvitka metaloprerađivačke industrije u krugu 'Hercegovačkoga diva', s ciljem stvaranja nove vrijednosti u mostarskoj proizvodnji.

Kopirati
Drag cursor here to close