Novi Fresh Corneri uskoro na benzinskim crpkama u Sarajevu i Mostaru
INA i Energopetrol
OBJAVA: Četvrtak, 15. lipnja 2017. 10:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Fresh Corner INA
0

U jedinstvenom i ugodnom ambijentu Fresh Cornera nudi se bogata ponuda svježe pripremljenih sendviča i ukusnih pekarskih proizvoda kao i izvrsnih kava, premium čajevi i drugih osvježavajućih napitaka

Započeli su radovi na uvođenju Fresh Corner koncepta na četiri lokacije benzinskih crpki INA-e i Energopetrola.

Nove lokacije Fresh Cornera će kupci moći posjetiti u Sarajevu na INA-i u naselju Stup te Energopetrol crpkama Čengić Vila i Stupska petlja, a procjenjeno vrijeme trajanja radova je 30 dana. U sljedećem razdoblju se očekuje početak radova i na INA-inoj benzinskoj crpki Sutina u blizini Mostara.

Ovim projektom, vjerni kupci INA-e i Energopetrola će uz visokokvalitetna goriva i bogatu ponudu robe široke potrošnje, moći uživati u ugođaju i ponudi bogatog asortimana Fresh Cornera.

''Raduje nas nastavak ovog projekta, čiji je osnovni cilj kupcima ponuditi najvišu kvalitetu usluge i proizvoda, kao i stvoriti ugodan ambijent za odmor i osvježenje na našim benzinskim crpkama. Naše opredjeljenje je kontinuirano podizati razinu usluge koju nudimo, a projekt novih Fresh Cornera je osmišljen i provodi se upravo s tim ciljem. Sigurni smo da će naši kupci prepoznati vrijednost koju stvaramo'', izjavio je Ante Aralica, direktor Holdine i Energopetrola.

U jedinstvenom i ugodnom ambijentu Fresh Cornera nudi se bogata ponuda svježe pripremljenih sendviča i ukusnih pekarskih proizvoda kao i izvrsnih kava, premium čajevi i drugih osvježavajućih napitaka.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.