HERCEGOVINAPROMET

Citroën - Uvjerite se da je ovo vozilo krojeno za Vas

AutoMoto / Flash | 08. 12. 2015. u 13:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod sloganom ''Privlači poglede, odbija udarce'', Citroën je predstavio novi model C4 Cactus koji plijeni poglede gdjegod se nalazili.

Dizajner ovog Citroënovog ljubimca je Marc Lloyd koji je na pitanje o jedinstvenom dizajnu Cactusa odgovorio na sljedeći način: ''Zašto zaštiti smartphone, ali ne i autobomil?''.

Ako želite da ste jedinstveni i zapaženi, ako ste hrabri i neustrašivi, ako ne želite da vodite brigu oko oštećenja vozila prilikom gradske vožnje, zaputite se u prodajno servisni centar HercegovinaPromet d.o.o., ovlašteni serviser i prodavač CITROËN vozila kako biste se uvjerili da je baš ovo vozilo ''krojeno'' za Vas.

Kombinirajte boje karoserije i Airbump sustava s nekim od ponuđenih dinamičnih boja i kreirajte vozilo koje će biti hit u gradu. Kupite Novi C4 Cactus već od 26.250,00 KM.

 

Navikli ste na najbolje od Citroën C4 vozila? Ovog ljeta Citroën je redizajnirao svoju jedinstvenu gamu kako bi Vama - krajnjim kupcima ponudio nevjerojatno ugodnu, sigurnu i nadasve nezaboravnu vožnju prilikom svakog putovanja. Njegove isklesane linije, šarmantan izgled, dojmljiv stil, i skladan dizajn su obogaćeni novim svjetlosnim potpisom uz dnevna svjetla s tehnologijom LED sprijeda i svjetla s 3D efektom straga.
Počastite sebe s najnovijom gamom i kupite Novi Citroën C4 već od 24.630,00 KM.

 

Za poslovne ljude koji mnogo putuju i stvaraju sebi ambijent za što ugodniju vožnju u teretnim vozilima pripremili smo NAJBOLJE uvjete za biznis. Obogatite svoj poslovni vozni park s nekim od komfornih, sigurnih i pristupačnih Citroën modela koje nudimo. Kupite Citroën Jumper već od 29.320,00 KM + PDV, Citroën Jumpy za 28.190,00 KM + PDV ili Citroën Berlingo Furgon za 21.280,00 + PDV. Uz bolje uslove na poslu, zasigurno ćete ostvarivati bolje rezultate. Posjetite nas jer ste kod nas uvijek dobrodošli. Vaš CITROËN!

Za više informacija kontaktirajte nas na broj 036/557–825 ili posjetite našu web stranicu hercegovinapromet.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close