Ciga i volani

U Golfu s 2,9, na biciklu s 2,3 promila

AutoMoto / Flash | 07. 12. 2015. u 10:19 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozač automobila VW Golf, V.A., s područja grada Doboja, lišen je slobode zbog koncentracije alkohola u organizmu od 2,90 grama po kilogramu (g/kg).

Ovaj vozač je tijekom vikenda kontroliran na regionalnom putu u mjestu Osječani, kod Doboja.

I kod vozača M.I. s područja općine Šamac, koji je upravljao vozilom Fiat Brava, tijekom kontrole u mjestu Batkuša kod Šamca utvrđeno je 2,51 gr/kg alkohola u organizmu.

Osim vozača, policija je tijekom proteklog vikenda kontrolirala i pješake i bicikliste koji se kretali kolovozom u alkoholiziranom stanju.

Na magistralnom putu M-17 u Šamcu kontroliran je biciklist N.M. iz Šamca, kod koga je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,37 gr/kg.

Lišen je slobode i jedan pješak koji se u alkoholiziranom stanju kretao magistralnim putem M-14 na području Bosanskog Broda.

Na području Centra javne sigurnosti Doboj, tijekom vikenda, lišeno je slobode zadržavanjem do otrežnjenja ukupno 19 osoba, zbog učinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na putovima BiH.

Za 16 osoba alkotestiranjem je utvrđeno da su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu više od 1,00 gr/kg, dok su dva vozača odbila da se podvrgnu alkotestiranju.

Kopirati
Drag cursor here to close