Novak na Twitteru

Papa nadmašio Biebera na Twitteru

Vijesti / Terorizam | 21. 12. 2012. u 16:33 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Papa Benedikt XVI., 85-godišnjak potpuno bijele kose i novak na društvenoj mreži Twitteru, nadmašio je 18-godišnju pop zvijezdu Justina Biebera i postavio rekord u broju ponovnih slanja tweetova koje su slali njegovi sljedbenici, objavio je dnevnik Osservatore Romano.

Vatikanski dnevnik objavio je da je u četvrtak u podne, osam dana nakon njegova prvog tweeta, Papu na Twitteru pratilo 2,1 milijun poklonika. Mlađahni kanadski pjevač i tekstopisac Bieber ima oko 15 puta više obožavatelja - 31,7 milijuna - no list navodi da je Papa Biebera nadmašio u slanju dalje istih tweetova koji su već na profilu.

Prema navodima dnevnika, polovina Papinih poklonika ponovno je tweetala njegov prvi tweet od 12. prosinca, a smo 0,7% Bieberovih obožavatelja poslalo je dalje jedan od njegovih najpopularnijih tweetova od 26. rujna u kojem je komentirao smrt svojega šestogodišnjeg fana koji je umro od raka.

Papa zasad tweeta na engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom, španjolskom, portugalskom, poljskom i arapskom, a list navodi da će to uskoro činiti i na latinskom i kineskom.

Kopirati
Drag cursor here to close