Šri Lanka

Nema informacija da među stradalima ima bh. državljana

Po informacijama Veleposlanstva BiH u New Delhiju koja nerezidentno zastupa interese BiH u Šri Lanki, među ozlijeđenim i poginulim strancima uglavnom su državljani zapadnoeuropskih država te SAD-a i Japana.
Vijesti / Terorizam | 21. 04. 2019. u 16:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo vanjskih poslova BiH nema informacija da, među nastradalima, ranjenima i poginulima u eksplozijama u Šri Lanki, ima državljana Bosne i Hercegovine.

Načelnik Ureda za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova BiH Nebojša Regoje izjavio je za Feni da, po informacijama Veleposlanstva BiH u New Delhiju koja nerezidentno zastupa interese BiH u Šri Lanki, među ozlijeđenim i poginulim strancima uglavnom su državljani zapadnoeuropskih država te SAD-a i Japana.

''Po informacijama s kojima raspolaže naše veleposlanstvo, u Šri Lanki inače nije bilo državljana BiH sa stalnim boravkom niti je bilo najavljenih skupnih turističkih posjeta toj državi. Moguće je da je netko u osobnom aranžmanu putovao u tu državu. Ako ima takvih osoba, pozivamo njihove poznanike, prijatelje da ih obavijeste da se jave našem veleposlanstvu u New Delhiju, ako im zatreba bilo kakva pomoć'', rekao je za Fenu Regoja.

On je, u ime MVP-a BiH, izrazio žaljenje zbog ekspozija u Šri Lanki, obiteljima poginulih sućut, a ozlijeđenima poželio brz oporavak.

Foto: Anadolija / Šri Lanka u totalnoj blokadi zbog terorističkih napada
Kopirati
Drag cursor here to close