Najveći džabalebaroš

Pobjednik ležanja u Crnoj Gori nezadovoljan tekstom porazbijao redakciju dnevnih novina i napao zaposlenike

Naime, on je nezadovoljan tekstom upao u redakciju dnevne novine Dan i portala Dan te fizički napao zaposlenike lomeći inventar. U tekstu s natjecanja u ležanju napisano je da je Pejanović najveći džabalebaroš, što je ustaljeni naziv za osobu koja po
Vijesti / Svijet | 24. 08. 2022. u 11:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:dan / Pejanović: Napravio štetu u redakciji Dana

Žarko Pejanović, zvani Knele, koji je pobijedio na tradicionalnom natjecanja u ležanju koje se organizira u Breznima, u Crnoj Gori, napravio je incident.

Naime, on je nezadovoljan tekstom upao u redakciju dnevne novine Dan i portala Dan te fizički napao zaposlenike lomeći inventar. U tekstu s natjecanja u ležanju napisano je da je Pejanović najveći džabalebaroš, što je ustaljeni naziv za osobu koja pobijedi u natjecanju.

Pejanović je počeo da pravi kaos već u oglasnom odjeljenju Dana, a onda nastavio i u ostalim redakcijama. Tom prilikom povrijedio je jednog novinara, piše Dan.

''U utorak u 18:06 sati policiji u Podgorici je prijavljeno da je jedna osoba ušla u prostorije redakcije DAN-a i fizički napala novinare koji su se tu nalazili. Pripadnici policije su izašli na lice mjesta gdje su zatekli Ž. P. (38) koji je, nezadovoljan objavljenim tekstom u ovom mediju, o natjecanju koje se održalo prethodnih dana u jednom etno selu u Plužinama, a u kojem je isti sudjelovao, fizički napao tehničkog urednika redakcije A.J., te polomio staklo i dio inventara u ovim prostorijama. A.J. je ovom prilikom zadobio ozljede u vidu ogrebotine na šaci'', navodi se u priopćenju policije.

Inače, Pejanović će se danas naći kod osnovnog tužitelja koji će nakon saslušanja da donese odluku o tužiteljskom zadržavanju do 72 sata, prenosi avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close