Pale i ružne riječi

Mijatović poručio Milanoviću da odjebe

''Nažalost vaše samokrunisanje i prvog u Hrvata pa i u BiH za govornicom Generalne Skupštine UN-a zapravo predstavlja vrhunac vašeg političkog ludila.''
Vijesti / Politika | 23. 09. 2021. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jedan sam od ljudi koji smatra da je odnos sa susednim zemljama na Balkanu ključna stvar pogotovo posle prošlosti kojom se ne možemo ponositi baš svi zajedno. Bit ću iskren jako sam se radovao vašoj izbornoj pobedi čak smo pomogli putem posmatrače u Banja Luci gde ste na istim biračkim mjestima pobjedili'', stoji u Facebook statusu koji je objavio Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH.

Obraćajući se hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću, ističe kako se nadao se da njegovim dolaskom, stiže neko novo bolje vreme kako za Hrvatsku tako i za Bosnu i Hercegovinu, ali i ostatak regije.

''Poslednje vrijeme na niz vaših više nego štetnih izjava prema mojoj državi nisam burno reagirao jer sam smatrao da je to samo prolazna faza, vaš trebutak slabosti i politikanstva. Nažalost vaše samokrunisanje i prvog u Hrvata pa i u BiH za govornicom Generalne Skupštine UN-a zapravo predstavlja vrhunac vašeg političkog ludila. Nisam siguran da li da vas kudim ili žalim, jer porazno je bilo danas gledati i slušati čovjeka koji je trebao biti nada i garant novog i boljeg vremena'', stoji u statusu koji prenosimo u cijelosti.

.

 

Kopirati
Drag cursor here to close