Da nastavi?

Milanović traži jasan odgovor predstavnika Hrvata iz BiH

"Očekujem jasan stav predstavnika u BiH, osim Čovića - Zoka nastavi tako. idemo u tu vrstu pothvata - ako ne čujem to, onda ću se zamisliti", dodao je.
Vijesti / Politika | 16. 05. 2022. u 14:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Gledali smo jučer kako Komšić vrijeđa Hrvate i Hrvatsku. Da se čovjeka tretira na pokvaren način to ne. Ima sto pitanja za jarana koji me moljakao da dođem 2010., Mesić mu nije došao, ja sam mu došao", rekao je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović novinarima u Slavonskom Brodu. 

"Što Hrvatskoj prijeti da se jasno, glasno i muški zauzme za svoje sunarodnjake u BiH. To da će te gledati kao krkana s Balkana u Bruxellesu? Pa što i da jesmo? Vrijeme odluke se bliži. Ja ovo ne radim radi sebe. Želim čuti jasnu poruku od predstavnika Hrvata u BiH vide li oni u ovome što ja radim nešto korisno ili da ja prestanem". Trebam taj odgovor odmah da bih ja nešto poduzimao ako oni i Čović jasno kažu da se s ovim nešto može postići", rekao je.

"Očekujem jasan stav predstavnika u BiH, osim Čovića - Zoka nastavi tako. idemo u tu vrstu pothvata - ako ne čujem to, onda ću se zamisliti", dodao je.

"Finskoj svaka čast. Mi Finskoj i Švedskoj ne zamjeramo kao Turska. Sada će morati Turcima dati neka jamstva, oni su grđi od nas. Oni hoće vidjeti na papiru, ali ti ustupci ulazi u švedski intimni prostor", dodao je.

"Ja čekam da Bakir i Komša kažu da Erdogan radi za Ruse", rekao je, između ostalog, Milanović.

 

 

 

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close