Pohvalila se na Facebooku

Kandidatkinja za Parlament FBiH: Klepila sam psa kišobranom preko leđa

Vijesti / Politika | 18. 09. 2022. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Azra Dramalija

Azra Dramalija, kandidatkinja Koalicije Država za Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine izazvala je niz osuda i reakcija, nakon što je na svom Facebook profilu priopćila kako je udarila psa kišobranom - jer je spavao u saksiji.

"Kako zabraniti psu da u saksijama spava? Ima li netko neku ideju, neki narodni, isprobani lijek? Ja sam, doduše danas primijenila kišobran i klepila ga preko leđa (dok je spavao). Iskreno se nadam da će zapamtiti lekciju", stajalo je, između ostalog, na njezinom Facebook statusu, prenosi N1

Predvidjela je i to da će se ljubitelji životinja uskoro javiti s reakcijama, što se, sasvim opravdano i dogodilo.

Jedan od njih je ustvrdio da se radi o zlostavljanju napuštene životinje "koja je spavala u saksiji jer je beton hladan i mokar od kiše".

Reagovali su, između ostalih, i iz Koalicije Država, odakle su se ogradili od izjava Dramalije, te najavili ispitivanje spornog slučaja.

"U skladu s principima Koalicije Država naše Etičko povjerenstvo će ispitati slučaj i donijeti odgovarajuću preporuku o mogućim sankcijama. Ispričavamo se svima koji su potreseni njenim postom. Hvala svima koji su nas upozorili na taj slučaj", priopćili su.

Kopirati
Drag cursor here to close