Najavljena za 17. siječanj

Prva sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara bez obraćanja medijima

Odlukom rukovodstva Vijeća za ovu sjednicu nije predviđena uobičajena press konferencije u pauzi zasjedanja, navodi se u najavi sjednice.
Vijesti / Politika | 13. 01. 2023. u 10:08 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iduća, 29. sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara je prva sjednica koja će se održati bez uobičajene konferencije za medije u pauzi zasjedanja.

Naime, Odlukom rukovodstva Vijeća za ovu sjednicu nije predviđena uobičajena press konferencije u pauzi zasjedanja, navodi se u najavi sjednice.

Sjednica je sazvana za 17. siječanj 2023. godine s početkom u 10.00 sati u dvorani Gradske vijećnice Grada Mostara, a na dnevnom redu razmatrat će se Izvješća o radu za školsku 2021./2022. godinu Dječjih vrtića Mostar i Ciciban, te svih osnovnih i srednjih škola s područja grada.

Na dnevnom redu su i odluke o izmjenama i dopunama Statuta Gimnazije fra Grge Martića Mostar, te JU Osnovne škole „BLAGAJ“ Mostar, JU Osnovne škole „DREŽNICA“ Mostar, JU Osnovne škole GNOJNICE Mostar, JU Osnovne škole „BIJELO POLJE“ Mostar, JU Osnovne škole „Mustafa Ejubović-Šejh Jujo“ Mostar i JU Osnovne škole Zalik Mostar.

Inače, kako se nalazi u najavi saziva sjednice, rad novinara i nazočnost gostiju i promatrača moguća je uz obveznu registraciju na prijavnici Vijećnice.

Za novinare, predstavnike medija, nevladine i međunarodne udruge; organiziran je „press room“ odnosno „prostorija za medije“ u dvorani u prizemlju gradske Vijecnice, gdje je omogućeno video/audio praćenje zasjedanja.

Fotografije i tv-kadrovi se mogu uzeti prije početka sjednice (prvih 5 minuta) ili tijekom zasjedanja po potrebi (5 minuta).

Kopirati
Drag cursor here to close