Ivana Tena Gotovac Soldić

Suđenje u Splitu: Priznala da je vozila pijana i ubila studenticu iz Čapljine

Optužena je za prvu točku, vožnju pod utjecajem alkohola, kazala da se osjeća krivom, no za drugu, onu za bijeg s mjesta nesreće, se ne osjeća krivom
Vijesti / Flash | 08. 07. 2019. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Priznajem da sam pijana vozila audi i usmrtila Mariju Ćorić, ali se ne osjećam krivom za drugu točku optužnice prema kojoj sam pobjegla s mjesta nesreće'',  kazala je na početku suđenja Ivana Tena Gotovac Soldić (39), bivša djelatnica HAC-a koja je pod utjecajem alkohola 23. listopada 2018. godine u blizini splitske bolnice izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginula 19-godišnja studentica iz Čapljine, prenosi Slobodna Dalmacija.

Gotovac Soldić je optužena da je pod utjecajem alkohola vozila Audi A3 i oko 21:30 na pješakom prijelazu u Poljičkoj cesti, dok je na semaforu bilo crveno, udarila studenticu Mariju Ćorić prednjim bočnim dijelom auta te ju odbacila na travu. Djevojka je poginula na mjestu nesreće.

Optužena je za prvu točku, vožnju pod utjecajem alkohola, kazala da se osjeća krivom, no za drugu, onu za bijeg s mjesta nesreće, se ne osjeća krivom. Prijeti joj 12 godina zatvora.

Video: Početak suđenja Ivani Teni Gotovac Soldić

 

Kopirati
Drag cursor here to close