Mjere

Policija apelira: Molimo građane na suradnju, Vladu HNŽ za zaštitnu opremu!

Ovim putem građane HNŽ MOLIMO I ZAHTIJEVAMO maksimalnu suradnju sa policijskim službenicima, te apsolutno poštovanje svih mjera donesenih od strane nadležnih organa
Vijesti / Flash | 22. 03. 2020. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je javnosti već poznato, svakodnevnim pooštravanjem mjera koje nadležni organi donose u borbi protiv koronavirusa, policijski službenici su sve više izloženi opasnostima od prenošenja ove zarazne bolesti, navode u svom priopćenju iz Sinidikata policije u HNŽ.

Navode kako uvođenje ograničenja kretanja za osobe mlađe od 18 i starije od 65 godina i policijskog sata u vremenu 18-05 sati zahtijevaju nadljudski angažman policijskih službenika i istovremeno povećavaju broj kontakata sa potencijalno zaraženim osobama, što dovodi u opasnost zdravlje i život policijskih službenika i njihovih porodica, te ovu samu po sebi zahtjevnu profesiju čini još težom.

''Ovim putem građane HNŽ MOLIMO I ZAHTIJEVAMO maksimalnu suradnju sa policijskim službenicima, te apsolutno poštovanje svih mjera donesenih od strane nadležnih organa. Samo na taj način moguće je ublažiti teške posljedice po zdravlje svih građana u našem Kantonu-Županiji i cijeloj BiH.

Svjesni kompleksnosti situacije vezano za nabavku zaštitne opreme u cijeloj regiji, od Vlade HNŠ ZAHTIJEVAMO BOLJU I AŽURNIJU OPSKRBLJENOST osnovnom zaštitnom opremom (zaštitne maske, rukavice...) u cilju zaštite života i zdravlja policijskih službenika i njihovih obitelji, te poduzimanje maksimalne dezinfekcije objekata i vozila koja koristi MUP HNŽ.

U nadi da su svi navedeni faktori već svjesni ozbiljnosti situacije još jednom apeliramo na maksimalnu suradnju sa policijskim službenicima u provođenju životno važnih mjera za suzbijanje i sprječavanje širenja ove agresivne pandemije'', navode u svom priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close