Ispričali se građanima

GSS Mostar ne želi dočeke i okupljanja nakon povratka iz Turske

Željni su svojih najmilijih, tople i čiste garderobe te tuša
Vijesti / Flash | 19. 02. 2023. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Gorske službe stašavanja Stanica Mostar, na svom Facebook profilu obavijestili su sugrađane kako oni kao stanica nisu organizirali nikakvo okupljanje građana bilo kakve vrste, nigdje u gradu Mostaru.
 
''Molimo vas da shvatite da članovi grupe koji su bili na misiji u Turskoj iza sebe imaju neprospavane noći, stravične slike te užasno težak put nazad kući, te Vas molimo da razumijete da smo željni svojih najmilijih, tople i čiste garderobe te tuša'', naveli su na Facebook stranici tražeći ispriku i zahvaljujući svima na dobrim namjerama.
 
''Ipak prvo idemo da vidimo svoje porodice i da se pošteno odmorimo. Vidimo se nekom drugom prilikom, te se nadamo da ćete nas u budućnosti na iste misije ispraćate na isti način na koji ste htjeli da nas dočekate. Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način podržali nas odlazak. Hvala Vam još jednom!!! Vaš Gss Mostar tim Nadin Kevelj, Denis Coric, Dzemal Cesir, Ismir Mulac, Armin Kajtaz, Edib Muftic, Danijela Mekic, Emina Mistafic, Ibrahim Maric, Ermin Demic te Azemina Golos'', napisali su na svojoj Facebook stranici.
Kopirati
Drag cursor here to close