Federalna TV

Avdo Avdić novi urednik vijesti FTV-a

Vijesti / Flash | 04. 05. 2012. u 10:36 M.U.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravni odbor Radio-televizije Federacije BiH, na redovnoj 117. sjednici održanoj 3. svibnja, jednoglasno je dao suglasnost na prijedlog Poslovodnog odbora i generalnog direktora za imenovanje Avde Avdića na poziciju urednika Redakcije Vijesti Federalne televizije.

Podržan je i prijedlog da se Elma Kazagić imenuje na poziciju urednik-producent u Redakciji Vijesti Federalne televizije, priopćio je Upravni odbor Radio-televizije Federacije BiH.

Od novoimenovanih urednika očekuje se da u svom radu poštuju principe profesionalnog novinarskog rada, te da u programskom segmentu kojim rukovode uspostave uređivačke standarde, koji će ispunuti sve zadatke koji se u modernim demokratskim državama stavljaju pred javni medijski servis, a to su, prije svega, objektivnost i jednak pristup prema svim protagonostima društvenog i političkog života u našoj zemlji, kaže se priopćenju.

Damir Kaletović i Željko Tica, koji su u proteklih nekoliko mjeseci obavljali poslove uređivanja informativnih programskih sadržaja u FederalnojTV, vraćaju se svojim radnim zadacima propisanim Ugovorima o radu s RTV Federacije BiH koje posjeduju.

Upravni odbor je istovremeno dao i jednoglasnu podršku nastojanjima i zaključcima Poslovodnog odbora RTV Federacije BiH s prethodne dvije sjednice, a koji su usmjereni na unapređivanje stabilnog i funkcionalnog poslovanja u svim sektorima i odjelima RTV Federacije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close