Izvršen pretres kuće

Uhićen otac dječaka koji je pucao na nastavnika u Lukavcu

''Otac je osumnjičen za krivično djelo zapuštanje ili zlostavljanje djeteta ili maloljetnika i za krivično djelo iz člana 72 Zakona o oružju i municiji TK (Neovlašteno nabavljanje, držanje i prodaja oružja i bitnih dijelova za oružje).''
Vijesti / Crna Kronika | 14. 06. 2023. u 20:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Uprave policije MUP-a TK uhapsili su danas poslijepodne oca maloljetnog dječaka koji je jutros oko 9 sati pucao u nastavnika Nedima Osmanovića u Osnovnoj školi Lukavac Grad.

Uhićenje je izvršeno po naredbi nadležnog suda i Županijskog tužiteljstva TK koje rukovodi istragom, a prethodno je izvršen pretres obiteljske kuće.

''Otac je osumnjičen za krivično djelo zapuštanje ili zlostavljanje djeteta ili maloljetnika i za krivično djelo iz člana 72 Zakona o oružju i municiji TK (Neovlašteno nabavljanje, držanje i prodaja oružja i bitnih dijelova za oružje). Istražitelji će obaviti kriminalističku obradu nakon čega će ova osoba biti predana u nadležnost Tužiteljstva gdje će se poduzimati dalje radnje u odnosu na osumnjičenog'' - izjavio je Admir Arnautović, glasnogovornik Županijskog tužiteljstva TK.

Nastavnik Nedim Osmanović je operiran na UKC Tuzla, nalazi se u stabilnom stanju, ali i dalje životno ugrožen.

Maloljetni dječak je zadržan u prostorijama Policijske stanice Lukavac.

Zbog današnjeg nemilog događaja okončana je školska 2022/2023. godine na području Tuzlanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close