Smeće naše svagdašnje

Slavlje pa smeće: Priča na mostarski način

Ponovno je nešto što je trebalo biti 'fina mostarska priča' postalo samo 'mostarska priča'.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 08. 2022. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Razumijem ja sve. Naravno da podržavam, sport je to, super je i za mlade i za starije, ali ovoliku količinu smeća ostaviti na mjestu gdje se igraju djeca, to zaista ne podržavam. Ne mogu shvatiti da još nitko nije došao ovo pokupiti'', kazao je za Bljesak.info uznemireni čitatelj.

Foto: Čitatelj / Smeće naše svagdašnje 

Ponovno je nešto što je trebalo biti 'fina mostarska priča' postalo samo 'mostarska priča'. Riječ je o popularnom turniru 'Liga mjesnih zajednica grada Mostara', koji je održan na igralištu iza Desete, odnosno Osnovne škole Petra Bakule, a iza kojeg je nakon sinoćnjeg trijumfa ekipe 'Centar 2', ostalo smeće.

Čaše od pive, boce, bačve, ali i vreće smeća ostale su na dječjem igralištu. 

Kako smo pisali, Liga mjesnih zajednica grada Mostara u utorak navečer okupila je rekordan broj gledatelja nakon čega je uslijedila proslava s pobjednicima.

Nakon poziva čitatelja, kontaktirali smo organizatora koji je kazao kako će akcija čišćenja biti održana tijekom dana ne otkrivši točnu satnicu. Ostaje se samo nadati da će organizatori, igrači, ali i posjetitelji u zajedničkom duhu pokupiti smeće koje je iza njih ostalo.

Foto: Čitatelj / Smeće naše svagdašnje 
Kopirati
Drag cursor here to close