Sudjelovao u ubojstvu

Predao se drugi napadač na Đorđa Mijatovića

Mijatović je podlegao ozljedama nakon što ga je prije dva dana napala grupa huligana u parku na Voždovcu u Beogradu.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 05. 2024. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi napadač na brata potpredsjednika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića, Đorđa Mijatovića, predao se policiji, saznaje Danas.

Ministar unutarnjjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je ranije danas da je policija identicirala oba napadača na Đorđa Mijatovića, brata potpredsjednika Vlade Federacije BiH, koji je prekjučer ubijen u Beogradu, a da je jedan od njih, F.B. (16) već uhićen.

Dačić je u izjavi novinarima nakon pokazne vežbe Sektora za izvanredne situacije na Adi Ciganliji, rekao da je drugi napadač N.Z. (17) preko svoje majke poručio da će se sam predati , javio je Tanjug.

Podsjetimo, jedan od osumnjičenih (16) za prebijanje Đorđa Mijatovića, u parku na Voždovcu, je uhićen danas, a nakon saslušanja u Odjeljenju za maloljetnike Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu predložen mu je pritvor.

Kako je pojašnjeno za N1, pritvor mu je predložen zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke, opasnosti da ne ponovi kazneno djelo u kratkom vremenskom periodu i uznemirenja javnosti. Na teret mu se stavlja kazneno djelo teško ubistvo.

Dvojica maloljetnika sumnjiče se da su Mijatoviću koji je nekoliko sati kasnije preminuo, zadali nekoliko udaraca u glavu.

Đorđe Mijatović stradao je u nedjelju u Beogradu, kako su prenijeli beogradski mediji, Mijatović je preminuo nakon što su ga pretukli huligani u dječjem parku na Voždovcu. Navodno se Mijatovićev sin prethodno žalio da mu je oteta lopta, i da je imao problem sa dvojicom muškaraca. Mijatović je zatim otišao do njih, i nakon kraće rasprave, mladići su ga napali i pretukli. 

Kopirati
Drag cursor here to close