Teško ubojstvo

Policija u Banja Luci traga za ubojicom mladića

Dežurni tužitelj je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju i identificiranju počinitelja krivičnog djela teško ubojstvo.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 12. 2022. u 11:02 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Banjaluci traga za nepoznatim muškarcem koji je u petak večer u gradu na Vrbasu počinio teško ubojstvo, javlja Anadolija.

"U Ulici Bulevar sprske vojske, grad Banjaluka, 2. prosinca, oko 19.40 sati od strane za sada nepoznate osobe upotrebom noža počinjeno je krivično djelo teško ubojstvo na štetu Ariela Bogdanovića, rođenog 1994. godine iz Banjaluke", priopćeno je u subotu ujutro iz banjalučkog okružnog javnog tužiteljstva.

Dodaje se da je očevid na licu mjesta obavio dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka Goran Rakić, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

"Dežurni tužitelj je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju i identificiranju počinitelja krivičnog djela teško ubojstvo, a naređena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", navode iz Tužiteljstva

Kopirati
Drag cursor here to close