Mirna oaza uz Neretvu

Ostvarite vaš san o idealnoj nekretnini

Ako sanjate o savršenom domu ili poslovnom prostoru u mirnom okruženju, ali sa svim pogodnostima urbanog života onda je ponuda Inventus d.o.o. Mostar- atraktivan kompleks stambeno - poslovnih jedinica “C2 Project” uz rijeku Neretvu, idealna za vas.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 05. 2024. u 17:00 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kupovina nekretnine predstavlja jedan od ključnih koraka u životu. Osim što donosi osjećaj ličnog postignuća i zadovoljstva, nekretnina, posebno ako se radi o poslovnom ili stambenom prostoru, označava početak novog poglavlja u životu ispunjenog nadom, srećom i sigurnošću da dugoročno investirate u svoju budućnost i financijsku stabilnost.

U potrazi za savršenim prostorom za vaš novi stan ili poslovnim prostor o kojem dugo sanjate, bitno je obratiti pažnju na više faktora. To su prije svega lokacija, kvalitet gradnje, funkcionalnost, financijska sposobnost te investicijski potencijal nekretnine.

Ako sanjate o savršenom domu ili poslovnom prostoru u mirnom okruženju, ali sa svim pogodnostima urbanog života onda je ponuda Inventus d.o.o. Mostar- atraktivan kompleks stambeno - poslovnih jedinica “C2 Project” uz rijeku Neretvu, idealna za vas.

Kompleks je smješten u mirnoj oazi, u autentičnom dijelu Mostara blizu glavnih prometnica i dovoljno udaljen da svojim korisnicima osigura miran i komforan život u jednom od najomiljenijih dijelova grada Mostara za porodični život. Kompleks je sačinjen od 3 objekta, dva stambena i jednim poslovnim, sa garažom ukupnog kapaciteta 445 parkirnih mjesta na dvije razine, uz 296 stambenih jedinica, u dvije lamele sa kvadraturama od 25 do 250m2. Dodatnu vrijednost lokaciji donijet će uređena zelena oaza, prostor parka sa mjestima za opuštanje uz vrt i sadržaje za djecu, te šetnica uz prelijepu Neretvu, savršena za odmor i rekreaciju.

Kako biste ostvarili vaš san o posjedovanju stambenog ili poslovnog objekta u Mostaru, ASA Banka vam donosi posebne pogodnosti financiranja. Klijenti ASA Banke imaju mogućnost financiranja sa maksimalnim iznosom kredita do 300 000 KM i rokom otplate do 25 godina uz mogućnost korištenja nenamjenskog utroška do 20.000 KM. Dodatne pogodnosti su fiksna kamatna stopa za cijeli period otplate stambenog kredita, uz predbilježbu do momenta etažiranja.

Također, svi korisnici ASA stambenih kredita za kupovinu stanova na lokaciji C2 Project u Mostaru, dobijaju 15% popusta u Domodu u okviru lojalti programa ASA Banke.

Više o uvjetima kreditne linije možete saznati OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close