Planirali čak 30 čarter letova, ali...

Za navijače Maroka 13.000 ulaznica besplatno!

Na polufinale stiže čak 30 čartera s marokanskim navijačima, a Royal Air Maroc je pohvalio kako je napravio zračni most prema Dohi.
Sport / Qatar 2022 | 14. 12. 2022. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju BBC-a, Marokanski nogometni savez će besplatno podijeliti čak 13.000 karata svojim navijačima. Karte će biti podijeljene u Kataru, a dijelit će ih tamošnja marokanska ambasada. Maroko je imao sjajnu podršku na svakoj od utakmica, a tek danas mi mogla biti prava ludnica.

Za polufinale je bilo najavljeno čak 30 čartera s marokanskim navijačima, a Royal Air Maroc je pohvalio kako je napravio zračni most prema Dohi. Ipak u posljednji trenutak stvari su se promijenile. Broj čarter letova je smanjen, bolje rečeno prepolovljen. Jer su to tako tražile katarske vlasti

"Napravili smo zračni most između Casablance i Dohe kako bi omogućili brojnim Marokancima da iskuse emociju polufinala Svjetskog prvenstva. Izvanredna i herojska igra reprezentacije na SP-u će zauvijek biti urezana u sjećanje Marokanaca, a posebnu snagu toj reprezentaciji dala je i publika koja je bila 12. igrač. Nakon najnovijih ograničenja koja su nametnule katarske vlasti, Royal Air Maroc (RAM) sa žaljenjem obavještava klijente o otkazivanju njihovih letova koje obavlja Qatar Airways" poručili su iz aviokompanije.

Marokanci će i ovoga puta dobro popuniti tribine, a prema nekim najavama mogli bi zauzeti i više od polovine Al Bayt stadiona koji ima kapacitet od 68.895 mjesta.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close