U svom stilu Van Gaal

Trenirali u podne, igračima brojevi na dresovima po godinama

"Inače o tome razgovaram s igračima, ali sada nisam. Igračima sam dao brojeve koji odgovaraju njihovim godinama" naglasio je izbornik Nizozemske.
Sport / Qatar 2022 | 18. 11. 2022. u 00:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Louis van Gaal je poznat kao trener s posebnim metodama rada. Iako je u godinama, iako ima zdravstvenih problema Van Gaal je na prvom treningu skrenuo pažnju na sebe. Trener koji je s ovom reprezentacijom bio treći u Brazilu, ovaj put je po dolasku u Katar izveo reprezentativce na 32 stupnja Celzija, dok je postotak vlage u zraku bio 50 %, da odrade trening, točno u podne.

Osim toga, nizozemski izbornik želi i da mu se igrači priviknu na lokalne običaje, stoga će danas sudjelovati na susretu s volonterima i radnicima zaposlenima na Svjetskom prvenstvu.

Da stvar bude zanimljiva, Louis van Gaal je odlučio podijeliti broje na dresovima prema svojim godinama

"Inače o tome razgovaram s igračima, ali sada nisam. Igračima sam dao brojeve koji odgovaraju njihovim godinama" naglasio je izbornik Nizozemske. Frimpong i Simons su stigli posljednji u ovu reprezentaciju pa su zadužili brojeve 25 i 26.

"Ne mislim da imamo najbolje igrače na svijetu u ekipi. Ali vjerujem u tim i taktiku. Možemo daleko dogurati, a treba nam i sreća. Želim da igrači zamisle da smo svjetski prvaci. Ako to možete zamisliti, možete isto uraditi na terenu. Imamo igrače koji savršeno odgovaraju taktičkom planu", zaključio je Van Gaal.

Kopirati
Drag cursor here to close