Velšani nakon osvojenog boda

Sretna "formacija" na slici, Bale na penalu nervozan

Jedanaesterac? Bilo je nervoze, naravno, ali znao sam što mogu. Ja sam izvođač jedanaesteraca, morao sam preuzeti odgovornost", rekao je nakon remija protiv SAD-a Gareth Bale.
Sport / Qatar 2022 | 22. 11. 2022. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi put su zaigrali na Svjetskom prvenstvu nakon 1958. godine, nakon prvog dijela nisu izgledali dobro, ali su na kraju osvojili bod. U svom stilu. Na veliku želju, borbenost, određenu kvalitetu, ali i iskustvo najboljih.

Opet su prije početka utakmice odlučili napraviti nešto što rade na velikim takmičenjima. Slikaju se u neobičnoj "formaciji". To su prvi put napravili 2016. godine na Europskom prvenstvu gdje su pa skoro stigli do kraja, sada su u Kataru odlučili iznenaditi tako što u gornjem redu ostala stajati tri igrača uz golmana, dok se u donjem redu našlo čak sedam igrača.

" Prije dvije godine smo bili u sličnoj poziciji na Europskom prvenstvu kada smo gubili od Švicarske u prvom susretu. Tada smo pokazali karakter, a pokazali smo ga i sada. Odavno je znano da je Wales momčad koja nikada ne odustaje, a nismo ni ovaj put protiv SAD-a. U našoj krvi je borba. Na drugom poluvremenu i novoj borbi koju smo pokazali gradit ćemo nastavak našeg natjecanja. Dajemo sve od sebe i tako će biti u iduće dvije utakmice u skupini. Jedanaesterac? Bilo je nervoze, naravno, ali znao sam što mogu. Ja sam izvođač jedanaesteraca, morao sam preuzeti odgovornost", rekao je nakon remija protiv SAD-a Gareth Bale.

Kopirati
Drag cursor here to close