Najmanje udaraca na gol u povijesti otvaranja!

Sanchez: Isprika navijačima? Nema šanse

Isprika navijačima? Nema šanse, želimo čestitati našim protivnicima, zaslužili su pobjedu. Ima puno prostora za napredak. Možda su nas odgovornost i živci izvukli. Nismo dobro počeli. Bio je to zapravo užasan početak" rekao je Španjolac.
Sport / Qatar 2022 | 21. 11. 2022. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica između Katara i Ekvadora svakako je bila jedna od najlošijih koje smo gledali u povijesti otvaranja Svjetskih prvenstava. Ekvador je za pola sata obavio veliki dio posla, dok su domaći navijači ostali razočarani činjenicom da njihova selekcija nije napravila ništa. Neki su čak stadion počeli napuštati na poluvremenu. Na kraju je statistika pokazala kako je ovo bila utakmica ostvaranja turnira s najmanje upućenih udaraca na gol tek 11.

Naravno da se domaći navijači s pravom pitaju što je to radila njihova reprezentacija koja se za povijesni nastup pripremala šest mjeseci.

Izbornik Katara Felix Sanchez inzistirao je na tome da je njegova momčad osjećala podršku domaće publike unatoč tome što su navijači masovno odlazili u drugom poluvremenu poraza na otvaranju Svjetskog prvenstva. O utakmici je dodao.

"Znali smo da se poraz može dogoditi i rezultat ponekad može biti težak. Pokušat ćemo izvući pouke iz ove utakmice i potpuno sam siguran da ćemo učiniti ljude zadovoljnijima našom izvedbom u nastavku turnira. Isprika navijačima? Nema šanse, želimo čestitati našim protivnicima, zaslužili su pobjedu. Ima puno prostora za napredak. Možda su nas odgovornost i živci izvukli. Nismo dobro počeli. Bio je to zapravo užasan početak" rekao je Španjolac na klupi Katara.

 

Kopirati
Drag cursor here to close