Nakon poraza Maroka

Regragui: Nismo ušli dobro u utakmicu

"Nismo ušli dobro u utakmicu, imali smo previše tehničkih grešaka u prvom poluvremenu, a tako se ne može u finale", tvrdi izbornik
Sport / Qatar 2022 | 15. 12. 2022. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maroko je napravio strašan posao na ovom Svjetskom prvenstvu. Prošao je u polufinale, završit će na kraju među četiri najbolje reprezentacije svijeta u ovom trenutku. Imali su problema s ozljedama igrača, platili su ceh promijene formacije, ali mjesta nezadovoljstvu nema. Iako je jasno kako će protiv Hrvatske, izbornik Maroka Walid Regragui izvesti "šarenu" postavu, njegova reprezentacija će učiniti sve kako ne bi pokvarila ukupni dojam. Nakon utakmice polufinale Regragui je istakao sljedeće.

"Dali smo maksimum, a to je najvažnije. Imali smo nekoliko ozljeda, izgubili smo Aguerda na zagrijavanju, Saïssa, Mazraouija na poluvremenu... Najmanja greška se na ovoj razini skupo plaća. Nismo ušli dobro u utakmicu, imali smo previše tehničkih grešaka u prvom poluvremenu, a tako se ne može u finale. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje. Imali smo neke situacije, ali nismo zabili i drugi gol nas je "ubio". Ali bravo dečkima, to ne može oduzeti sve ono dobro što smo napravili prije. Čeka nas malo finale, bit će teško psihički. Dat ćemo minutažu onima koji nisu igrali. Svi moraju sudjelovati. Želimo završiti treći. Najvažnije je bilo pokazati dobro lice, krasne navijače", zaključio je Regragui.

Kopirati
Drag cursor here to close