Pred večerašnje polufinale

Regragui: Nećemo napraviti plan za Mbappea

"Nećemo napraviti plan za Mbappea jer, nažalost, ne postoji samo on u francuskoj reprezentaciji... Ali Hakimi je veliki prvak tako da nisam zabrinut.
Sport / Qatar 2022 | 14. 12. 2022. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maroko je u polufinalu Svjetskog prvenstva. Nema neke ljepote, nema tiki - taka igre, nema ništa od toga ili nečega što je slično tomu. Ali zato ima borbenosti, trke, čvrstine koja uz pojedinačnu kvalitetu pojedinih igrača u jednom ovakvom kolektivu koji je prošao težak put. Hrvatska, Belgija, Španjolska, Portugal, bez primljenog gola.

Prvi u povijesti iz Afrike. Bez obzira kako se stvari budu razvijale večeras, ova reprezentacija je napravila strašno puno i veliko je pitanje tko će i kada ovaj rezultat ponoviti.

"Zašto ne bi došli do finala Svjetskog prvenstva? Došli smo na ovo natjecanje promijeniti način razmišljanja na našem kontinentu. Ne slažem se da je polufinale dovoljno. Nismo zadovoljni polufinalom i time što smo prva afrička momčad kojoj je to pošlo za rukom. Želimo ići dalje. To je utakmica na nokaut i kada imate želju, predanost i podršku navijača, možete pobijediti. Pobijedili smo neke vrhunske momčadi.

Prije svake utakmice ljudi su mislili da je to ta u kojoj ćemo izgubiti i nakon koje ćemo ispasti, ali mi smo još uvijek ovdje. Sve smo bliže svojim snovima i borit ćemo se da ih ostvarimo. Među četiri smo najbolje reprezentacije na svijetu i ne želimo na tome stati, želimo doći do finala. Gladni smo. Ne znam hoće li to biti dovoljno, ali želimo da Afrika bude na vrhu svijeta. Znam da nismo favoriti, ali smo željni uspjeha... Možda mislite da je to ludo, ali malo ludosti je uvijek dobro" prokomentirao je Regragui.

O taktici za večerašnji susret, Regragui kaže:

"Nećemo napraviti plan za Mbappea jer, nažalost, ne postoji samo on u francuskoj reprezentaciji... Ali Hakimi je veliki prvak tako da nisam zabrinut. Oni su dva prvaka, koji neće davati nikakve darove. Achraf je jako motiviran da pobijedi svog prijatelja", dodao je Regragui.

Kopirati
Drag cursor here to close