Izbornik Maroka

Regragui: Mi smo kao Rocky Balboa

"Kada gledate Rockyja, želite podržati Rockyja Balbou i mislim da smo mi Rocky na ovom Svjetskom prvenstvu. Mislim da je sada svijet uz Maroko", rekao je Regragui.
Sport / Qatar 2022 | 11. 12. 2022. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik Maroka Walid Regragui opisao je svoju ekipu kao "Rocky Balboa" ovog Svjetskog prvenstva nakon što je njegov tim u subotu upisao povijesnu pobjedu nad Portugalom i postao prvi afrički tim koji je stigao do polufinala tog natjecanja, prenosi Anadolu Agency (AA).

Izbornik je podsjetio da su njegovi igrači odnijeli pobjede protiv Belgije, Španjolske i Portugala, uz duh legendarnog filmskog lika boksera Rockyja Balboe, čiju ulogu tumači glumac Sylvester Stallone.

"Učinili smo naš narod i naš kontinent tako sretnim i ponosnim. Kada gledate Rockyja, želite podržati Rockyja Balbou i mislim da smo mi Rocky na ovom Svjetskom prvenstvu. Mislim da je sada svijet uz Maroko", rekao je Regragui na presici nakon što je njegov tim u četvrtfinalu pobijedio Portugal sa 1:0. Regragui je rekao da je njegova ekipa pokazala kako je moguće da afrička ekipa igra u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close