Treba se zakopčati

Na Svjetskom prvenstvu vruće navijačice neće moći pokazati adute

U arapskim zemljama postoje neka pravila kojih će se navijači i navijačice morati držati. Kazne mogu biti rigorozne, ali ih se domaćin vjerojatno neće prestrogo pridržavati...
Sport / Qatar 2022 | 20. 11. 2022. u 01:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najljepših slika velikih nogometnih natjecanja su tribine. Navijači iz cijelog svijeta u bojama svojih zastava oboje tribine velebnih stadiona, a tako će biti i na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

No ovaj će ipak biti nešto drugačije. Najviše će patiti navijači koji se vole skinuti, pokazati 'isklesan' trbuh i pripadajuće tetovaže, ali i atraktivne navijačice koje vole pokazati svoje atribute.

U arapskim zemljama postoje neka pravila kojih će se navijači i navijačice morati držati. Kazne mogu biti rigorozne, ali ih se domaćin vjerojatno neće prestrogo pridržavati, piše Gol.hr.

Ipak, ono što navijači na SP-u trebaju znati je da bi žene ipak trebale imati prekrivena koljena i ramena. Majice na bretele nisu prihvatljivo odijevanje, kao ni duboki dekoltei.

Video: Wild Crazy Beautiful Women Fans Of Fifa World Cup 2018 (VIDEO)

Muškarci pak mogu zaboraviti skidanje majica i nošenje primjerice košarkaških dresova bez rukava i sličnih modnih kombinacija.

Naravno, sve je to dopušteno na plažama, ali kratka odjeća Katarcima nije prikladna za nošenje na ulici.

Čini nam se kako će sva ova pravila najteže pasti navijačicama južnoameričkih reprezentacija. One su znale biti najslobodnije na raznim prvenstvima, vidjet ćemo kako će to ovaj put proći.

Kopirati
Drag cursor here to close