Stradao na utakmici protiv Monaca

Maroko ostao bez Harita

" Amine se veselio utakmici s Hrvatskom. Ogled protiv Modrića i ostalih hrvatskih igrača doživljavao je kao ogromni izazov. Nažalost, sada mu predstoji višemjesečno mirovanje od nogometa" tvrdi Tudor.
Sport / Qatar 2022 | 14. 11. 2022. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Broj ozlijeđenih što je bliži početak Svjetskog prvenstva sve je veći. Novi na tom spisku je ofenzivni veznjak Marseillea Amine Harit, reprezentativac Maroka koji naravno propušta Katar. Harit je stradao u duelu s Axelom Disasijem u 62. minuti utakmice protiv Monaca. Marokanski veznjak teren je napustio na nosilima

Ovom 25-godišnjaku ovo je druga sezona u francuskom sastavu, kojemu se priključio iz Schalkea. U nacionalnom dresu Maroka skupio je 19 nastupa i jedna je od najvećih zvijezda ekipe Walida Regraguija.

"Amineova je ozljeda koljena ostavila traga na cijelu momčad. Trebalo nam je dosta vremena da se psihički konsolidiramo i vratimo u utakmicu. Cijeli smo tjedan razgovarali o Svjetskom prvenstvu. Amine se veselio utakmici s Hrvatskom. Ogled protiv Modrića i ostalih hrvatskih igrača doživljavao je kao ogromni izazov. Nažalost, sada mu predstoji višemjesečno mirovanje od nogometa. Ostvarili smo veliku pobjedu, ali ne osjećam radost zbog toga. Važne je bodove zasjenila teška ozljeda našeg igrača – kazao je Igor Tudor u mikrofone Prime videa, neposredno nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close