Nogometaš s iskustvom utrčavanja

Mario Ferri je utrčao na teren u Kataru

Popualrni "Il Falco" ("Sokol") ima iskustva kada su u pitanju ulasci na teren, s obzirom da je nešto slično napravio još 2010. godine u JUžnoj Africi.
Sport / Qatar 2022 | 29. 11. 2022. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dogodilo se i to u Kataru. Prvi put je jedna utakmica prekinuta barem za kratko nakon ulaska muškarca u teren tijekom dvoboja Portugal - Urugvaj. Na sebi je imao plavu majicu na kojoj je bio znak Supermana uz poruke "Spasite Ukrajinu" i "Poštovanje iranskim ženama".

Osiguranja je djelovalo, susret je nastavljen, dan poslije smo čak i saznali o kome se radi. Muškarac koji je utrčao u teren zove se Mario Ferri, stiže iz Italije, ima 35 godina, a "hobi" mu je prekidanje utakmica.

Ferri je desno krilo, karijeru je proveo igrajući u Italiji, San Marinu, Jordanu i Indiji, a u ovom je trenutku član talijanskog niželigaša Castel di Sangra.Početkom sezone igrao je za Tre Fiori, klub iz San Marina koji je igrao pretkola u Konferencijskim ligama.

Popualrni "Il Falco" ("Sokol") ima iskustva kada su u pitanju ulasci na teren, s obzirom da je nešto slično napravio još 2010. godine u JUžnoj Africi. Ferri je prekinuo i susret finala Svjetskog klupskog prvenstva 2010. između Intera i Mazembea u Abu Dhabiju sa zahtjevom iranskoj vladi da oslobodi Sakineha Mohammadija Ashtianija, koji je osuđen na smrt kamenovanjem. Četiri godine kasnije su ga oslobodili.

Kopirati
Drag cursor here to close