Maestro Luka

Marca: Luka, hvala ti, već nam fališ!

Marca piše da su se tijekom utakmice miješali kontradiktorni osjećaji – želja da se uživa u svakom Modrićevom potezu i želja da se porekne da su to njegovi posljednji potezi na Svjetskom prvenstvu.
Sport / Qatar 2022 | 17. 12. 2022. u 23:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nove medalje za Hrvatsku, ugledna španjolska Marca posebno se osvrnula na kapetana reprezentacije Luku Modrića u tekstu pod naslovom 'Luka Modrić, nisi još ni otišao, a već nam jako fališ'.

"Nije u pitanju fizička bol, ali skoro", piše Marca. Ples na stadionu Khalifa bio je Modrićev posljednji na Svjetskom prvenstvu.

Hvaleći njegove poteze, pa i ono dodavanje karakteristično upravo za njega, Marca piše da su se tijekom utakmice miješali kontradiktorni osjećaji – želja da se uživa u svakom Modrićevom potezu i želja da se porekne da su to njegovi posljednji potezi na Svjetskom prvenstvu.

"Riječi zahvale uzvikivale su se na stadionu na hrvatskom, arapskom i drugim jezicima. Katar nas ostavlja bez univerzalnog junaka igre. Nije želio propustiti niti jednu minutu svoje posljednje utakmice na Svjetskom prvenstvu", piše Marca o Modriću, zahvaljujući mu se i na hrvatskom jeziku.

"Luka Modrić, hvala ti puno, hvala lijepo."

Naravno, nije jedino Marca oduševljena magičnim Lukom Modrićem, već su i mnogi drugi počeli žaliti za njim, ali godine čine svoje, tako da će iduće svjetsko prvenstvo imati neke druge legende...

Kopirati
Drag cursor here to close