Nakon sedmice u prvoj utakmici

Luis Enrique: Mislite da ćemo sada stati?

"Još uvijek nemamo čistu sliku o tome tko je, recimo, naš prvi napadač, ali imamo puno igrača koji mogu zabiti gol", kaže Luis Enrique
Sport / Qatar 2022 | 24. 11. 2022. u 01:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolska je imala otvaranje prvenstva iz snova. Bez obzira što je s druge strane bila Kostarika, ali sedam komada uz sjajnu igru mladog sastava i šest različitih strijelaca. Najbolja moguća najava za nastavak turnira. Posebno jer slijede utakmice protiv Njemačke i Japana. Meč drugog kola u kojem Španjolska igra protiv Njemačke može sve dileme riješiti, ako recimo Njemačka izgubi.

" Bila je to posebna utakmica za nas. Čekali smo dugo na početak ovog natjecanja i sad kad je sve počelo, jako smo dobri. Mislili smo da će biti teško, svaki početak velikog natjecanja je težak, ali jako sam zadovoljan viđenim. Često sam znao čitati o tome kako ne zabijamo puno. Još uvijek nemamo čistu sliku o tome tko je, recimo, naš prvi napadač, ali imamo puno igrača koji mogu zabiti gol. Mislite da ćemo sada stati? Nema šanse, mi smo tek počeli igrati. Ideja je bila da imamo puno dodavanja, a imamo u kadru puno kvalitete za to. Imali smo i mirnoću u obrani, a to je u ovakvim utakmicama jako važno. Sad nas čeka Njemačka, nema opuštanja. Oni nas mogu pobijediti, ali mi nećemo ustuknuti, igrat ćemo na isti način kao i danas. Bit će promjena u momčadi, to već mogu najaviti, ali mogu reći da ćemo zabijati kao i danas" rekao je Luis Enrique.

Kopirati
Drag cursor here to close