Čista desetka

Lile ocjenjivala Vatrene: "I on je lip, ali Hajduk je Hajduk"

Čistu desetku dobio je Marko Livaja: "Moram za našeg hajdukovca", rekla je Lille te iza njega odmah stavila Andreja Kramarića.
Sport / Qatar 2022 | 29. 11. 2022. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jeku Svjetskog nogometnog prvenstva Lidija Bačić Lille gostovala je u popularnoj emisiji "Dalibor Petko Show", u kojoj je dobila zadatak izabrati najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca.

"Strastvena sam navijačica, sve me privlači u nogometu. To je sport koji je najlipši za gledat. Sve je grandiozno, veliki teren, strepiš za svakim golom, a i nogometaši su lipi", rekla je pjevačica, koja je davala ocjene našim Vatrenima.

Čistu desetku dobio je Marko Livaja: "Moram za našeg hajdukovca", rekla je Lille te iza njega odmah stavila Andreja Kramarića, prenosi Showbuzz.hr

"I on je lip, ali Hajduk je Hajduk", zaključila je.

Listu je nastavila s Joškom Gvardiolom, Dejanom Lovrenom i Dominikom Livakovićem, kojima je podijelila devetke.

Na posljednjim mjestima našli su se Josip Juranović i Domagoj Vida, no Lille se pravdala da ocjenjuje isključivo na temelju fotografija i da neki nogometaši možda izgledaju bolje uživo.

Lidija je u emisiji otpjevala himnu "Lijepa naša domovino", koju je, kaže, snimila zbog ljubavi prema domovini.

"Znam himnu u slovo, u bilo koje doba dana ili noći, i ne može mi se dogoditi da pogriješim tekst. Pjevam odmalena, to je moj posao, i ne volim vidjeti kad pjevači imaju tekst ispred sebe", izjavila je pjevačica, koja uskoro planira snimiti i videospot za hrvatsku himnu.

Kopirati
Drag cursor here to close