Motivator John

Izbornik Kanade najavio da će sj***ti Hrvatsku

Reprezentacija Kanade mogla bi unatoč porazu od Belgije motivirana ući u nastavak turnira, jer ako zadrže ovakav ritam i kvalitetu igre, Maroko i Hrvatska trebaju se zabrinuti.
Sport / Qatar 2022 | 24. 11. 2022. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Kanade porazom je započela svoj nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, no ostavili su sjajan dojam i sigurno su dobili veliki broj novih fanova.

Njihova otvorena i ofenzivno-agresivna igra svakako je upozorenje pred utakmicu Hrvatske i Kanade koja je na rasporedu u nedjelju.

Utakmicu je to za koju je izbornik Kanade, John Herdman, odlučio posebno motivirati svoje nogometaše.

On ih je nakon poraza od Belgije okupio na terenu i održao im kratki govor, a već po njegovim pokretima, ali i govoru tijela vidjelo se da pokušava raditi na motivaciji. Naravno da je medije zanimalo što je to točno Herdman rekao svojim igračima.

"Rekao sam im da su dokazali kako im je mjesto ovdje i da ćemo u iduću utakmici ući i sj***ti Hrvatsku. Tako jednostavno kako i zvuči", rekao je Herdman, a prenosi ESPN.

Ovakav Herdmanov govor vjerojatno će dodatno motivirati hrvatske nogometaše. Kanadskim igračima će svakako pomoći, no nema sumnje da se Vatrenima neće svidjeti ovo što su čuli i vidjeli.

Ogled između Hrvata i Kanađana zapravo je ključan za obje selekcije, a iako se Canuckse i dalje smatra egzotikom u nogometu, više je nego jasno kako se radi o sjajno posloženoj ekipi s nekoliko vrhunskih pojedinaca.

       
Standings provided by Sofascore
   
Kopirati
Drag cursor here to close