Jutro poslije

Dalić: Očekuje nas susret protiv neugodne Argentine i nemamo puno vremena za slavlje

Jutro nakon još jedne drame, ali i još jedne velike pobjede, javnosti se ponovno obratio Zlatko Dalić. Izbornik Hrvatske pred kamere i okupljene novinare izašao je u devet sati po hrvatskom vremenu. Tema, naravno, neće nedostajati...
Sport / Qatar 2022 | 10. 12. 2022. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po treći put u svojoj povijesti hrvatska nogometna reprezentacija izborila je polufinale Svjetskog prvenstva. Vatreni su u petak nakon izvođenja jedanaesteraca preskočili Brazil i izborili okršaj s Lionelom Messijemi njegovom Argentinom, a taj sudar čeka nas u utorak od 20 sati, piše Jutarnji list

Jutro nakon još jedne drame, ali i još jedne velike pobjede, javnosti se ponovno obratio Zlatko Dalić. Izbornik Hrvatske pred kamere i okupljene novinare izašao je u devet sati po hrvatskom vremenu. Tema, naravno, neće nedostajati...

Umor na licu

Vidim na licu da ste umorni, ali i da isto tako uživate u ovom trenutku. Kako se osjećate nakon svega što se dogodilo sinoć?

''Došli smo među četiri najbolje momčadi na svijetu, ponosni smo što se Hrvatska i cijeli svijet divio našem rezultatu. Kad izbacite jednu reprezentaciju kao što je Brazil, ne preostaje ti ništa drugo osim da uživaš u ovom trenutku. Međutim, očekuje nas susret protiv neugodne Argentine i nemamo puno vremena za slavlje jer nam je već u utorak ta utakmica na rasporedu, prenosi Hina.

Noćas kad smo se vratili sa utakmice, svi diljem svijeta izvještavali su o Hrvatskoj, vjerujemo da ste dobili puno čestitaka diljem svijeta, postoje li neke koje želite izdvojiti i podijeliti s nama?

Podrška dodatan vjetar u leđa

''Mislim da smo mi kao reprezentacija pokazali da ne odustajemo. Privilegija je imati jednu ovakvu skupinu mladih ljudi koji šalju takvu poruku cijelom svijetu. Podrška nam uvijek daje dodatan vjetar u leđa''.

Koliko je štete još jedan produžetak u nizu donio igračima što se tiče fizičke iscpljenosti?

''Protiv Brazila se naš umor nije osjetio kao što je to bilo kod Japana. Mislim da je to jako dobar indikator i da nam neće stvarati puno problema. Nastojat ćemo se odmoriti da budemo što bolji za susret protiv Argentine. Bilo bi šteta da sad čitav taj naš trud, ta igra od 120 minuta po utakmici, padne u vodu ako ne napravimo i idući korak. Naravno, sad možemo uživati u tome, ali sutra je već novi dan. Argentina ovdje ima jednu armiju navijača, isto su tako išli na produžetke i smatram da smo u sličnoj situaciji'', kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close