U prvim redovima

Božinović o dočeku Vatrenih: Stiže cijela vlada

"S obzirom na kvalitetu koju pokazuje hrvatska nogometna reprezentacija u kontinuitetu, pripreme policije će, prema svemu sudeći, postati sastavni dio rada hrvatske policije", kazao je Božinović.
Sport / Qatar 2022 | 15. 12. 2022. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović ustvrdio je da je Hrvatska od 1. siječnja u potpunosti spremna u policijskom dijelu funkcionirati kao država članica šengenskog područja.

Božinović se osvrnuo i na najavljeni doček hrvatskih nogometnih reprezentativaca u nedjelju na Trgu bana Jelačića, prenosi Hina. 

"Na razini vlade sve koordinira nadležno Ministarstvo turizma i sporta. Policija je krenula u pripreme i prije nego što se uopće počelo razgovarati na tu temu. Detalji će se usuglašavati svakodnevno na sastancima u kojima izravno sudjeluje glavni ravnatelj policije", istaknuo je.

Napomenuo je kako je svaki javni skup zahtjevno organizirati, ali i dodao da postoji iskustvo i neke naučene lekcije s prošlih dočeka.

"Dinamiku i brzinu kretanja su dobrim dijelom odrađivali u sinergiji nogometaši i navijači. S obzirom na kvalitetu koju pokazuje hrvatska nogometna reprezentacija u kontinuitetu, pripreme policije će, prema svemu sudeći, postati sastavni dio rada hrvatske policije", kazao je Božinović i najavio da će na dočeku biti cijela vlada.

Kopirati
Drag cursor here to close