Wales totalno podbacio

Bale: Nije ovo kraj, tu sam dok me žele

"Nastavit ću sve dok mogu i žele me. Težak je trenutak, ali ne odustajem. Kvalifikacije za Europsko prvenstvo počinje u ožujku i nadam se da ću biti tamo", istakao je Bale.
Sport / Qatar 2022 | 30. 11. 2022. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wales je realno gledajući najmanje u skupini B. Najmanje do sada na velikim takmičenjima, ako se dodaju da posljednja nastupa na Europskim prvenstvima. Tek malo nešto u drugom poluvremenu susreta protiv SAD, ali to je bilo stvarno premalo za proći dalje. Godine čine svoje, pitanje je koliko će za reprezentaciju igrati najveća zvijezda, Gareth Bale. Bez obzira na sve, Bale ne želi uopće pričati o tome da li je protiv Engleske to bio kraj.

"Nastavit ću sve dok mogu i žele me. Težak je trenutak, ali ne odustajem. Kvalifikacije za Europsko prvenstvo počinje u ožujku i nadam se da ću biti tamo. Ne ovo nije moj kraj.Moramo razmisliti o tome koliko smo daleko stigli u momčadi koja se dugo nije kvalificirala. Nismo opravdali očekivanja, ali smo izvukli puno iskustva iz ovoga. Morali bismo se uštipnuti da shvatimo da smo bili na Svjetskom prvenstvu, moramo to shvatiti i biti ponosni. Iz svlačionice ćemo izaći uzdignute glave. Ne možemo žaliti ni za čim", istakao je igrač MLS prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close