Tenis akademija Sportland i SC Adeo

Održan Festival tenisa Posušje 2021. - Memorijal "Vito Ćorić"

U spomen na trenera i istinskog ljubitelja tenisa, u Posušju je u organizaciji Tenis akademije Sportland i SC ''Adeo'' protekli vikend odigran Memorijal „Vito Ćorić“.
Sport / Ostali sportovi | 05. 10. 2021. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U spomen na velikog čovjeka, divnog prijatelja, trenera i istinskog ljubitelja tenisa, u Posušju je u organizaciji Tenis akademije Sportland i SC ''Adeo'' protekli vikend odigran Memorijal „Vito Ćorić“.

Na tradicionalnom Festivalu tenisa nastupilo je preko 90 mladih tenisača i tenisačica iz teniskih škola: Široki Brijeg, Sarajevo, Ljubuski, Mostar, Posušje, Međugorje, Bugojno, Uskoplje i  Trebinje.

Natjecalo se u čak pet kategorija i svi su bili pobjednici. Prema riječima organizatora,  cilj ovakvog projekta je poticanje djece na bavljenje sportom i na brigu o svom zdravlju.

Rezultati:  

Crveni tenis
 
Dečki 
1. Petar Dodig
2. Josip Dodig
3. Marko Tomić/Petar Lončar
 
Cure
1. Barbara Pehar
2. Milica Musa
3. Karla Galić/ Bruna Mandić
 
Crveno-narančasti
 
1. Iva Ivanković
2. Anđela Galić
3. Mara Ivanković
 
Narančasti tenis
 
Dečki
1. Kvesić David
2. Vlaho Nikola
3. Petrović Karlo/Dodig Petar
 
Cure
1. Sulaver Natalija
2. Čuljak Mirta
3. Ćuze Nikolina/Bokšić Klara
 
Utješni:
1. Mirjana Krezić
2. Uma Karabegović
 
Zeleni tenis
 
Dečki
1. Faris Juklo 
2. Ćoric Jure
3. Sabljić Julijan/ Tomić Matej
 
Utješni:
1. Zovko Gabrijel
2. Sabljić Antonio
 
Cure
1. Iman Vejzović
2. Pihljak Iris
3. Begić Petra/Uma Hasanagić
 
Utješni
1. Uma Karabegović
2. Misir Josipa

''Jako smo sretni i ponosni što smo mogli na ovaj način izraziti poštovanje i zahvalnost pokojnom Viti Čoriću za sve što je dao svima u našoj teniskoj obitelji. Zahvaljujemo našim sportskim prijateljima na jednom divnom teniskom vikendu i veselimo se sljedećem vikendu kada nas očekuje Junior Cup'', rekla je Mara Zovko, predsjednica Tenis akademije Sportland BiH.

Ovaj projekt podržale su i brojne tvrtke: JP Elektroprivreda HZHB, Mepas, Lukas Nakić TP, Kamir. Sportland akademija održava teniske treninge kroz razne programe (igraonica, tenis škola,  teen tenis,  play and fun itd.) na terenima sportskog centara Adeo u Posušju i TC Njivice u Širokom Brijegu.

Sportski centar “Adeo” nastavlja s promocijom sporta u Posušju, kako svakodnevnom ponudom teniskih i nogometnih terena tako i organizacijom raznih događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close