Šupaju se

Kompanija Ryanair pokušala se našaliti na račun Đokovića

Na Đokovićevu izjavu kako nije antivakser, ali se ne želi cijepiti, reagirala zrakoplova kompanija Ryanair napisavši na Twitteru: "Mi nismo avioprijevoznik, ali letimo zrakoplovima".
Sport / Ostali sportovi | 17. 02. 2022. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kako Novak Đoković uzaludno vapi da ga se ne povezuje s antivakserima, jer on samo podržva pravo pojedinca na izbor. Naime, svaka se njegova izjava o cijepljenju nakon afede 'Australian Open 2022' u medijima dočekuje na nož.

Đoković je u razgovoru za BBC kazao da bi radije ostao bez teniskih trofeja u budućnosti nego se cijepio.

Upitan bi li bio voljan žrtvovati sudjelovanje na turnirima poput Wimbledona, rekao je:

"To je cijena koju sam voljan platiti".

Na Đokovićevu izjavu kako nije antivakser, ali se ne želi cijepiti, reagirala zrakoplova kompanija Ryanair napisavši na Twitteru: "Mi nismo avioprijevoznik, ali letimo zrakoplovima".

Tweet je sada prikupio više od 180.000 lajkova, dok ostale objave ovog avioprijevoznika na Twitteru imaju znatno manji domet.

Inače, Đoković se u razgovoru dotakao i događaja u Australiji gdje je proveo nekoliko dana u pritvoru u ozloglašenom hotelu za imigrante.

"Stvarno sam bio tužan i razočaran načinom na koji je sve završilo za mene u Australiji", rekao je Đoković. "Nije bilo lako".

"Razlog moje deportacije iz Australije bio je taj što je ministar za imigraciju iskoristio svoje diskrecijsko pravo da mi poništi vizu na temelju percepcije da bih mogao stvoriti neki antivakserski osjećaj u zemlji ili gradu, s čime se potpuno ne slažem".

Kopirati
Drag cursor here to close