Vllaznia gostovala u Mostaru

VIDEO I Zrinjski u prvoj provjeri poražen

Bekim Balaj bio čovjek odluke. On je ranoj fazi nakon kornera u drugoj minuti pogodio za 0:1, što je bio i krajnji rezultat ove utakmice.
Sport / Nogomet | 28. 06. 2024. u 23:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicom protiv albanske Vllaznije, nogometaši Zrinjskog su krenuli sa odigravanjem prijateljskih utakmica u sklopu priprema za nastup na europskoj sceni, ali domaćem prvenstvu.

Iako je utakmica igrana u večernjem terminu, bilo je poprilično sparno, što je svakako bio otežavajući faktor za igrače.

Zrinjski je utakmicu počeo u sastavu: Marić, Tičinović, Šunjić, Barišić, Ćorluka, Savić, Ivančić, Posavac, Malekinušić, Mulahusejinović i Ćuže. Očekivano u drugom poluvremenu priliku su dobili Karačić, Memija, Jakovljević, Magdić, Corda, Ramić, Kozina, Kiš, Topić, Abdurahimi i Čamber.

Thomas Brdarić trener deveterostrukog prvak Albanije je poslao na teren sljedeću postavu: Qarri, Gurishta, Jurić, Stojanović, Bajrami, Qato, Krymi, Deliu, Kahrimanović, Mala, Balaj. Upravo je ovaj posljednji, Bekim Balaj bio čovjek odluke. On je ranoj fazi nakon kornera u drugoj minuti pogodio za 0:1, što je bio i krajnji rezultat ove utakmice. 

Zrinjski je svoju najbolju priliku imao pred sami kraj susreta kada je Memija pucao preko gola.

Mario Ivanković koristio je dvije različite postave u dva poluvremena, a priliku da se dokažu dobili su novopridošli Ivan Posavec, Fran Topić te David Čamber. Mario Ivanković šef stručnog stožera je  je nakon utakmice rekao: 

Video: Mario Ivanković trener HŠK Zrinjskog nakon utakmice 

Zrinjski u nedelju očekuje odlazak u Sveti Martin na Muri gdje će odraditi središnji dio priprema uz tri kontrolne utakmice i to 04.07. protiv zagrebačke Lokomotive, 08.07. protiv Zoryje te 12.07. protiv Slaven Belupa.

Kopirati
Drag cursor here to close