Provokacije na terenu

VIDEO | Vinicius ponovno razljutio navijače

Ponajbolji igrač ponovno je bio Vinicius Jr., kojeg je bilo užitak gledati na terenu, ali koji je još jednom pokazao karakternu stranu zbog koje je većinom na udaru navijača.
Sport / Nogomet | 09. 05. 2024. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Madrid C.F. / Vinicius Jr.

Još jedna klasična realovska utakmica je iza nas, preokret kojim je savladan minhenski Bayern. Tom pobjedom Real je izborio još jedno finale te šanse da dođu do 15. titule prvaka Europe.

Ponajbolji igrač ponovno je bio Vinicius Jr., kojeg je bilo užitak gledati na terenu, ali koji je još jednom pokazao karakternu stranu zbog koje je većinom na udaru navijača gdje god se pojavi, piše Gol.hr

Ne mislimo tu isključivo na rasističke uvrede, kojima na stadionima jednostavno nije mjesto, ali činjenica je da bi i toga bilo manje da je Brazilac nogometaš drugačijeg karaktera.

Ovdje je isti prezentirao tijekom udarca iz kuta za Real u završnici utakmice. Vinicius je od Joshue Kimmicha tražio loptu za izvesti udarac iz kuta, a onda se samo izmaknuo kad mu ju je ovaj bacio.

Kimmich je nakon toga još jednom otišao po loptu, nakon čega mu je predao u ruke.

Vinicius je loptu tada samo spustio i odštetao prema kaznenom prostoru, dok je izvesti udarca iz kuta prilazio Luka Modrić.

Kopirati
Drag cursor here to close