Svi šute

VIDEO | Ružne scene u Mostaru; Manijaci bakljama gađali gledatelje na zapadnoj tribini

Navijači Željezničara su u velikom broju stigli na stadion pod Bijelim brijegom, a sa sobom su donijeli već više puta viđene scene na stadionu u Mostaru.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2022. u 09:50 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko šezdesete minute susreta između Zrinjskog i Željezničara, gledatelje na zapadnoj tribini stadiona pod Bijelim brijegom, gdje su bili i roditelji sa djecom, dočekalo je neugodno iznenađenje kada su ih Manijaci (navijači Željezničara) gađali velikim brojem pirotehničkih sredstava.

Naime, završeno je drugo kolo Premijer lige BiH u kojem je ekipa Željezničara u Mostaru pobijedila prvaka BiH rezultatom 2:1.

Zanimljiva utakmica puna prilika s obje strane odigrala se pod Bijelim brijegom, a obje momčadi imale su sjajnu podršku s tribina.

Navijači Željezničara su u velikom broju stigli na stadion pod Bijelim brijegom, a sa sobom su donijeli već više puta viđene scene na stadionu u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Jedna od mnogih baklji koje su pale među gledatelje

Zanimljivo je kako se niti jedan medij koji jedva čeka ''pogrešan korak'' navijača Zrinjskog nije oglasio po tom pitanju.

Još zanimljivije je kako su pojedini mediji prenijeli bakljadu Manijaka kao ''veliku podršku'' i ''fantastičnu koreografiju'', a upravo se na tim snimkama vidi kako baklje i slični predmeti padaju među gledatelje na zapadnoj tribini.

Video: Navijači Željezničara bacali baklje na publiku u Mostaru

Pripadnici specijalne policije nisu ''kaznili'' navijače Željezničara, te su ostali na stadionu do 90. minute susreta, a postavlja se pitanje kako su Manijaci pored toliko policijskih snaga uspjeli unijeti veliki broj pirotehničkih sredstava na stadion.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da se ovakve stvari događaju na stadionu Zrinjskog, a i posljednji put kada su navijači Veleža uradili istu stvar, mediji su to prenijeli kao ''rušilački pohod fašista iz zapadnog Mostara''.

Također, važno je naglasiti kako se niti jedan put uprava HŠK Zrinjski nije oglasila po tom pitanju, pa se postavlja pitanje treba li se dogoditi nesretan slučaj kako bi konačno netko reagirao.

Kopirati
Drag cursor here to close