Ozljeda

Veliki udarac za Milan: Rebić do kraja godine izvan stroja

Uoči iduće utakmice s Fiorentinom Rebić se ponovno ozlijedio. Kako javlja Calciomercato, stradala mu je zadnja loža, a izbivati će mjesec dana što znači da ga ove godine više neće biti na travnjaku.
Sport / Nogomet | 24. 11. 2021. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Milana su nedavno radosno dočekali vijest o povratku Ante Rebića nakon što je tri tjedna izbivao zbog ozljede.

Hrvatski ofanzivac dobio je pola sata u gradskom derbiju protiv Intera i odmah unio živost u napadačke akcije Rossonera.

Nažalost, uoči iduće utakmice s Fiorentinom, koju je Milan izgubio, Rebić se ponovno ozlijedio.

Kako javlja Calciomercato, stradala mu je zadnja loža, a izbivati će mjesec dana što znači da ga ove godine više neće biti na travnjaku.

Dok je bio zdrav, igrao je Rebić važnu ulogu u napadu Milana kojemu je pridonio s dva gola i dvije asistencije. Milan je tek ovoga vikenda upisao prvi ligaški poraz u sezoni, te je bodovno izjednačen s vodećim Napolijem.

Trener Pioli će tako jedno vrijeme morati slagati napadačku strategiju bez hrvatskog igrača i nadati se da će njegova momčad nastaviti s dobrom formom koju je demonstrirala u prvoj trećini sezone.

Jedna od onih utakmica najvišega ranga čeka ih večeras (srijeda, u 21 sat) u Madridu protiv Atletica u 5. kolu Lige prvaka. Milan je do sada osvijio samo jedan bod.

Kopirati
Drag cursor here to close